Το να δημιουργείς είναι να σκέφτεσαι πιο έντονα. Ρεβερντί Π.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ειδικότερα το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. και Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης, και το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν το Μαθητικό Συνέδριο Ιστορίας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης από 18-21 Δεκεμβρίου 2012, ώρα έναρξης 09:00. 

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, αφενός να συνεισφέρουν με το δικό τους αυθεντικό τρόπο στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αφετέρου, με αφορμή το σημαντικό αυτό γεγονός, να προβληματιστούν, να αναστοχαστούν, να ερευνήσουν, να συνθέσουν εργασίες με σημαντική προστιθέμενη εκπαιδευτική αξία και να αναδείξουν το έργο τους. 

Όλες οι πληροφορίες για το Συνέδριο βρίσκονται στην ιστοσελίδα: http://math-syn-ist.sch.grΗ συμμετοχή της πολιτιστικής ομάδας του σχολείου μας στο Μαθητικό Συνέδριο Ιστοριας στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου