Το να δημιουργείς είναι να σκέφτεσαι πιο έντονα. Ρεβερντί Π.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Οδύσσεια Ομήρου σε κόμικς- ραψωδία α

5 σχόλια:

  1. Καλή προσπάθεια, αλλά πιστεύω πως υπήρχαν μερικά πραγμάτα που δεν μου άρεσαν πολύ. Πρώτα, θα προτιμούσα να ήταν καλύτερα τα γραφικά και να μην είχε ήχο. Επιπλέον θα ήταν καλύτερο εαν ο χρωματισμός ήταν ποιο έντωνος. Τέλος, Θα μου άρεσε να ήταν ανεπτηγμένος ο διάλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κόμικ είναι πολύ καλό με την διαφορά πως η Αθηνά-Μέντης δεν πέρνει την πρωτοβουλία να αφήσει το δόρυ του στην θήκη με τα δόρια του Οδυσσέα.Επίσης δε μου άρεσε που μιλούσαν δηλαδή που έκαναν διάλογο.Θα το προτιμούσα αν δεν έγραφε τα λόγια ή αν δεν μιλούσαν και έγραφαν απλά το λόγια στα συννεφάκια.Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κόμικ ήταν καλό, είχε φαντασία, όμως οι ζωγραφιές δεν είχαν πολύ χρώμα και ήταν περίεργες (πηγούνι, πόδια, χέρια, μύτη). Ο ήχος δεν ήταν κάλος και θα χρειαζόταν περισόττερο ανεπτηγμένο διάλογο. Τέλος τα συννεφάκια θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερα για μπορεί κάποιος να τα διαβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου άρεσε το βίντεο επειδή μαθένεις όλη την ιστορία σε λίγη όρα και είναι και απομβαλοντικό. Επίσης καταλαβαίνεις πολλά πράγματα από της οικόνες που έγιναν με αρκετό κόπο αφού είναι ζωγραφισμένες. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι αν δεν είχε κάποιος διαβάσει το κείμενο στο βιβλίο ότι θα καταλάβαινε ακριβώς την ιστορία. Αλλά συνολικά είναι οραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή